Vente-Exclusive.com News Desk

Vente-Exclusive.com sluit strategische alliantie met vente-privee.com om nog sneller te groeien

Benelux en Europees marktleider in online privéverkopen bundelen hun krachten

08. September 2015

Brussel, 8 september 2015 Eerder dit jaar nam Vente-Exclusive.com de activiteiten van haar Belgische concurrent Snapstore al over en verstevigde zo haar marktleiderspositie in de Benelux. Om de sterke groei van het bedrijf verder te versnellen, gaat Vente-Exclusive.com nu ook een strategisch partnership aan met vente-privee.com, pionier en Europees markleider in online privéverkopen. Dankzij deze samenwerking zal Vente-Exclusive.com haar leden een nog grotere verscheidenheid aan merken en topdeals kunnen aanbieden, maar ook internationaal gaan groeien. Vente-privee.com koopt een meerderheid van 50,1% in het bedrijf, de Belgische aandeelhouders behouden de overige 49,9% en zullen de verdere ontwikkeling van Vente-Exclusive.com blijven leiden en ondersteunen.

“Het is een unieke ervaring en een hele eer om samen te werken met de pionier in ons vakgebied”, laten Stefan Tournoy en Léon Seynave, oprichters van Vente-Exclusive.com, weten. “Een alliantie met de leider in Europa is uniek en laat ons toe om nog sneller te groeien door onder andere nieuwe productcategorieën aan de webshop toe te voegen. We zullen onze leden meer nieuwe merken kunnen aanbieden, met dezelfde klantgerichte service die ze van ons gewoon zijn.”

Ook voor vente-privee.com is deze partnership een mijlpaal. “We zijn erg enthousiast over deze alliantie. Ze past perfect in onze lange termijnvisie, want we willen onze activiteiten in Noord-Europa verder uitbreiden, zowel organisch als door externe groei. Deze samenwerking is een echt avontuur tussen mensen en teams: we kunnen onze respectievelijke kennis en ervaring uitwisselen om onze kwaliteit verder te verbeteren en een nog mooier aanbod te bieden aan onze leden ”, legt Jacques-Antoine Granjon, oprichter en CEO van vente-privee.com uit. “We hebben veel respect voor wat de oprichters en het management van Vente-Exclusive.com gerealiseerd hebben. Zij zullen autonoom blijven verder werken, en we zijn erg blij om nu ook te kunnen rekenen op hun ervaring en expertise om ons Europees avontuur verder uit te bouwen.”

About the company

Over Vente-Exclusive.com
Online shoppen, populaire mode- en lifestylemerken én hoge kortingen, tot wel 70%. Dàt is Vente-Exclusive.com. Sinds de oprichting in 2006, is Vente-Exclusive.com markleider in online privéverkopen van mode- en lifestyleartikelen in de Benelux. In 2014 behaalde het bedrijf een omzet van 90 miljoen euro bruto omzet (incl. BTW) en telt ruim 4 miljoen leden in België en Nederland. Dankzij die leden groeide de site uit tot één van de meest innoverende, succesvolle en gewaardeerde webshops in de Lage Landen. De voorbije jaren bekroonde het grote publiek Vente-Exclusive.com herhaaldelijk met prijzen, waaronder de Awards Beste Webshop van België, Beste Logistieke Webshop van het Jaar en een Thuiswinkel Award. Een compliment waar het team enorm trots op is.

Over vente-privee.com
vente-privee.com is de pionier en ’s werelds nummer 1 op het gebied van online de-stocking events. Gespecialiseerd in de stockverkoop van merkkleding, organiseert de online shop sinds 2001 exclusieve verkoopevents voor haar 25 miljoen leden. Registreren op vente-privee.com is gratis en zonder aankoopverplichting. De sales duren slechts 3 tot 5 dagen en worden georganiseerd in samenwerking met meer dan 2.600 grote internationale merken, waardoor het aanbod een grote verscheidenheid aan productcategorieën kent: van mode tot woonaccessoires, sportartikelen en elektronica… Dankzij de geprivilegieerde partnerships met de merken biedt vente-privee.com onweerstaanbare kortingen van 50% tot 70%. Met 2.500 werknemers in 8 Europese landen behaalde vente-privee.com in 2014 een bruto omzet van € 1,7 miljard.

Contact details

Ter attentie van de redactie: Voor verdere inlichtingen kan u contact opnemen met

Vente-Exclusive.com
Peter Burin - Communication Manager
M: peter.burin@vente-exclusive.com
T: +32 473 53 10 97

vente-privee.com
Yasmine Zahi – Persverantwoordelijke voor Frankrijk en België
M: yzahi@vente-privee.com
T: +33 (0)1 73 00 33 24

LEWIS PR
Anouck Deschilder
M: anouckdeschilder@lewispr.com
T: +32 3 304 36 30 


Technorati tags:

Bookmarklets: